• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/masgadorg
  • https://twitter.com/2023istanbul
Üyelik Girişi
15 Temmuz Demokrasi Marşı
Reklam

Selçuk Özdağ 2019 yerel seçimlerine teşkilatlardan start verecek

2019 yerel seçimleri öncesinde AK Parti'den Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı olan AK Parti önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı ve 24. 25. 26. Dönem Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ ilk ziyaretlerine 17 ilçe teşkilatını ziyaret

2019 yerel seçimleri öncesinde AK Parti'den Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı olan AK Parti önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı ve 24. 25. 26. Dönem Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ ilk ziyaretlerine 17 ilçe teşkilatını ziyaret ederek başlayacak.

2019 yerel seçimleri öncesinde AK Parti'den Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı olan AK Parti önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı ve 24. 25. 26. Dönem Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ ilk ziyaretlerine seçim bölgesi Manisa'da partisinin 17 ilçe teşkilatını ziyaret ederek başlayacak. 

Milletvekilliği görevini sürdürdüğü 7 yıl boyunca seçim bölgesi Manisa'da parti ayrımı gözetmeksizin sıkılmadık el, gidilmedik mahalle bırakmayan Özdağ, Manisa'da yapılamayanları yapmak için 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde AK Parti'den Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı. Teşkilatlara ve teşkilatçılığa büyük önem veren Özdağ, 16 Kasım Cuma günü saat 11.00'da AK Parti İl Başkanlığında Aday Adaylığıyla ilgili basın açıklamasında bulunacak.

Özdağ, Aday Adaylık sürecindeki ilk ziyaretlerine Manisa'nın 17 ilçesinin 17'sinde bulunan ilçe teşkilatlarını ziyaret etmekle başlayacak. 

13 Kasım Salı günü Saruhanlı, Akhisar, Kırkağaç, Soma AK Parti İlçe Başkanlıklarını, 14 Kasım Çarşamba günü Turgutlu, Ahmetli, Salihli, Gölmarmara AK Parti İlçe Başkanlıklarını, 15 Kasım Perşembe günü Alaşehir, Sarıgöl, Selendi, Kula AK Parti İlçe Başkanlıklarını, 16 Kasım Cuma günü Gördes, Köprübaşı, Demirci AK Parti İlçe Başkanlıklarını, 17 Kasım Cumartesi günü ise Şehzadeler, Yunusemre İlçe Başkanlıklarını ziyaret edecek olan Özdağ'ın Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı partili partisiz Manisalılardan büyük destek ve memnuniyetle karşılandı.  

2019 yerel seçimlerinde Manisa'da AK Parti olarak en az yüzde 50 oy oranını yakalayacaklarını belirten Özdağ, AK Parti olarak 24 Haziran seçimlerinde alınan 360 bin oyu Manisa Büyükşehir seçimlerinde aday olması halinde en az 460 bine çıkartmayı hedeflediğini kaydederek sözlerine şöyle devam etti, "Milletvekilliğim boyunca insanlara solcu, sağcı, alevi, sünni ayrımı yapmadan hizmet ettim ve Manisalıların ilgisini, sevgisini ve teveccühünü kazandım. Evet AK Parti'den seçildim ama ben Manisalıların milletvekiliyim diyerek her telefonu açtım. Gece bir buçukta "kızımız kaçtı" diyenlerin kızını bulmak için kendimizi görevli atfettik. Hz. Ömer'in dediği gibi, "Fırat'ın kenarında koyun kaybolsa bizden sorarlar" diyerek ben Şehzadeler şehri Manisa'nın Ömer’i olmaya çalıştım” dedi.

204 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Yönetim Kurulu Başkanımız
İBRAHİM SAGUN




Videolar
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam38
Toplam Ziyaret255558
Hava Durumu
Takvim