• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/masgadorg
  • https://twitter.com/2023istanbul
Üyelik Girişi
15 Temmuz Demokrasi Marşı
Reklam
 MANİSAHABERXMANİSAHABERX

Rusya’dan Esad açıklaması: Endişeliyiz

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, Suriye hükümetine karşı güç kullanma tehditleri nedeniyle çok endişeli olduklarını söyledi.

Gazetecilere konuşan Ryabkov, Moskova'nın Şam'a karşı güç kullanma tehditleri nedeniyle endişe duyduğunu, bunun BM'nin 'deki krize müdahil tüm tarafların çatışmaları durdurup insani ateşkes uygulamasına yönelik 2401 sayılı kararına aykırı olduğunu söyledi.

Ryabkov "Şam karşıtı söylemlerin artması ve Washington'daki  karşıtı ifadelerde bir artış söz konusu, yine güç kullanma tehditleri duyuluyor. Bunlar hukukdışı, yasadışı" ifadelerini kullandı.

Güç kullanmak için bahaneler üretilmeye çalışıldığını belirten Ryabkov, bunun BM'nin 2401 sayılı kararının içeriği ve mantığına aykırı olduğunu vurguladı.

323 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Yönetim Kurulu Başkanımız
İBRAHİM SAGUN




Videolar
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar44.939045.1191
Euro52.544552.7551
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam62
Toplam Ziyaret394699
Hava Durumu
Takvim