• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/masgadorg
  • https://twitter.com/2023istanbul
Üyelik Girişi
15 Temmuz Demokrasi Marşı
Reklam

VALİ GÜVENÇER BAŞKAN ÇERÇİ İLE VEDALAŞTI

Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ile vedalaştı.

Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ile vedalaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayınlanan son Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Vali Mustafa Hakan Güvençer, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi ziyaret ederek vedalaştı. Güvençer, kendisini kapıda Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri ile birlikte karşılayan Başkan Çerçi ve ekibine teşekkür etti.  “Sizler ile birlikte çalışma fırsatı bulduk” diyen Vali Güvençer duygularını “Yunusemre Belediyesi çalışanları olarak bu şehre çok emekleriniz oldu. Allah emeklerinizi zayi etmesin. Hakkınızı helal edin. Hem ailenize hem de çalışma arkadaşlarınıza selamlarımızı iletin. Allah’a emanet olun” sözleriyle aktardı.    

Başkan Çerçi, Vali Mustafa Hakan Güvençer’in mülki amir olarak Manisa’ya güzel hizmetleri olduğunu ifade ederken; kendisine yeni görevinde başarılar diledi. Mustafa Hakan Güvençer, ziyaret sonunda anı defterini imzaladı. 

359 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Yönetim Kurulu Başkanımız
İBRAHİM SAGUN




Videolar
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar43.302443.4759
Euro51.898652.1066
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam150
Toplam Ziyaret365306
Hava Durumu
Takvim