• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/masgadorg
  • https://twitter.com/2023istanbul
Üyelik Girişi
15 Temmuz Demokrasi Marşı
Reklam

Yerli olarak geliştirilen dünyada 4 ülkenin üretebildiği Dalgıç Tespit Sonarı

Teknopark İstanbul'da faaliyet gösteren Armelsan tarafından yerli olarak üretilen Dalgıç Tespit Sonarı ile Türkiye dünyada bu tip sonar üreten 4. ülke oldu.

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir resmi sosyal medya hesabından geliştirilen ürünle ilgili, "Teknopark İstanbul firmalarımızdan Armelsan'ı ziyaret ettik. Armelsan'ın ürettiği Dalgıç Tespit Sonarı Anadolu LHD gemimizde ve farklı platformlarda kullanılacak. Bağımsız Savunma Sanayii için deryadan semaya bütün alanlarda yerli ve milli projeleri hayata geçireceğiz." açıklamasında bulundu.
 
Milli imkanlarla geliştirilen Dalgıç Tespit Sonarı hem liman hem de ankrajda su altı tehditlerini otomatik olarak tespit, takip ve sınıflandırma işlemlerini gerçekleştirme kabiliyetine sahip.
 
457 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Yönetim Kurulu Başkanımız
İBRAHİM SAGUN




Videolar
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar42.347442.5171
Euro49.423749.6217
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam82
Toplam Ziyaret336622
Hava Durumu
Takvim