• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/masgadorg
  • https://twitter.com/2023istanbul
Üyelik Girişi
15 Temmuz Demokrasi Marşı
Reklam

Başkan İbrahim SAGUN'un Anneler Günü Mesajı

Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de “Anneler Günü” olarak kutlanmaktadır.

Dünyayı daha yaşanılabilir hale getiren annelerimiz için bugün; onlara vazgeçilmez varlığımız olduklarını göstermek için bir fırsat günüdür. Anneler günü; affediciliğin ve fedakârlığın pınarı annelerimizin yalnızca ihtiyaç duyduklarında değil her zaman yanlarında olduğumuzu, emeklerinin boşa gitmediğini gösterme günüdür.
 
Annelik, dünyada hiçbir şeyle kıyaslanamayacak en yüce duygudur. Karşılıksız ve şartsız sevgiye, fedakârlığa, insanı insan yapan tüm değerlere sahip annelik, en kutsal görevlerden biridir. Varlık sebebimiz, yüzümüze kondurulan ilk öpücük, başımızı okşayan ilk el, kulağımıza fısıldanan ilk sesin sahibi, geleceğimiz için gecesini gündüzüne katan annelerimiz, her yaşta insan için en güvenilir, en büyük güç kaynağıdır.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, başta ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri olmak üzere bütün annelerin Anneler Günü’nü kutluyor, fedakâr emekleri ile bizleri bugünlere ulaştıran annelerimize sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.
451 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Yönetim Kurulu Başkanımız
İBRAHİM SAGUN




Videolar
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar42.330942.5006
Euro49.335349.5330
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam164
Toplam Ziyaret336704
Hava Durumu
Takvim