• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/masgadorg
  • https://twitter.com/2023istanbul
Üyelik Girişi
15 Temmuz Demokrasi Marşı
Reklam
 MANİSAHABERXMANİSAHABERX

TOKİ'nin indirim kampanyasının detayları için büyük gün

TOKİ'den aldığı evin borcunu erken ödeyerek tapusunu hemen almak isteyenler için indirim kampanyası düzenlendi. Kampanyanın ayrıntılarını Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün açıklayacak.

TOKİ'den aldığı evin borcunu erken ödeyerek tapusunu hemen almak isteyenler için indirim kampanyası düzenlendi. Kampanyanın ayrıntılarını Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün açıklayacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı.

Kurum, "Borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için indirim kampanyamız hazır" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, detayları bugün açıklayacak

Bakan Kurum, kampanyanın detaylarını bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağını belirtti.

Kurum ayrıca, "İlk Evim İlk İş Yerim" projesi kapsamında vatandaşlara maliyet üzerinden yüzde 40 indirimle en uygun şartların sağlanması için çalışıldığının vurgulayarak, “Ödeme sırasında da kolaylıklar sağlamaya devam edeceğiz” dedi.  

504 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Yönetim Kurulu Başkanımız
İBRAHİM SAGUN




Videolar
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar44.939045.1191
Euro52.544552.7551
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam77
Toplam Ziyaret394714
Hava Durumu
Takvim